Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 101g732kcal1.2g0.4g82g0g
Sokeri 43g174kcal0g42.8g0g0g
Kaurahiutale 81g302kcal11.7g46g5.9g8.1g
Vehnäjauho, sunnuntai98g344kcal11.8g69.8g2.1g3g
Mansikka, Tuore504g217kcal2.5g42.4g1g9.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g101g564kcal8.5g55.5g34.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g4665kcal71.4g513.8g250.6g41.4g
Valittu annoskoko928g2333kcal35.7g256.9g125.3g20.7g
Annoskoko puolitettuna464g1166kcal17.9g128.5g62.7g10.4g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569