Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 146g208kcal18.2g0.4g14.9g0g
Sokeri 199g806kcal0g198.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g242kcal0.3g0.3g26.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.1g0g0g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta258g929kcal33.6g180.7g5.4g9g
Kookoshiutale 23g153kcal1.9g1.5g14.9g3.8g
Hasselpähkinä 43g277kcal6.1g1.5g26.2g7.5g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)127g601kcal5.2g77.5g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1856g6584kcal132g956.8g234.2g40.8g
Valittu annoskoko928g3292kcal66g478.4g117.1g20.4g
Annoskoko puolitettuna464g1646kcal33g239.2g58.6g10.2g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316