Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 4808g4033kcal877.5g0g52.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g321g205kcal11.2g0.6g80.1g0g
Rypsiöljy 240g2126kcal0g0g240.4g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)801g2564kcal296.5g0.2g152.3g0g
Korppujauho 321g1174kcal33.6g240.1g3.3g17g
Maitojauhe rasvaton 240g855kcal78g127.2g2.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2404g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g144g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g21915kcal2593.6g736.2g1062.8g34g
Valittu annoskoko9280g10958kcal1296.8g368.1g531.4g17g
Annoskoko puolitettuna4640g5479kcal648.4g184.1g265.7g8.5g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171