Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g199g917kcal1g1g101.7g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g797g3110kcal1.6g773.5g0g0g
Raparperi 3828g1289kcal26.4g210.5g3.8g53.6g
Culinesse (Flora), annos 10g997g4585kcal5g5g508.3g0g
Sokeri 1187g4816kcal0g1185.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu877g1105kcal96.5g2.6g78.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1296g4446kcal132g907g15.5g45.4g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g159kcal0g39.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g41119kcal533.6g6303g1419.2g209.6g
Valittu annoskoko9280g20559kcal266.8g3151.5g709.6g104.8g
Annoskoko puolitettuna4640g10280kcal133.4g1575.8g354.8g52.4g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570