Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2382g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1985g5696kcal65.5g1349.5g4g168.7g
Sokeri 2382g9667kcal0g2379.1g0g0g
Voi 1588g11517kcal18.9g6.4g1290.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)873g1100kcal96.1g2.6g78.6g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g127kcal0g31.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g56353kcal365.2g7568g2746.8g337.8g
Valittu annoskoko9280g28177kcal182.6g3784g1373.4g168.9g
Annoskoko puolitettuna4640g14088kcal91.3g1892g686.7g84.5g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161