Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g6985g1676kcal83.8g237.5g14g146.7g
Oliiviöljy 539g4765kcal0g0g538.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original399g279kcal16g31.9g12g12g
Valkoviinietikka (Rajamäen)399g80kcal0g25.9g0g0g
Valkosipuli 240g259kcal18.9g39g1.4g5g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g14120kcal237.4g668.6g1132.4g327.4g
Valittu annoskoko9280g7060kcal118.7g334.3g566.2g163.7g
Annoskoko puolitettuna4640g3530kcal59.4g167.2g283.1g81.9g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318