Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1000g302kcal12.5g48g2g17g
Papu valkoinen, keitetty 1333g1434kcal112.4g186.6g4.7g93.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 666g2123kcal162.5g304.6g12.7g59.3g
Tomaattimurska 2666g784kcal14.9g141.3g5.3g50.6g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)133g191kcal5.2g11.6g13.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3332g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g10769kcal630.8g1416.8g178g444.6g
Valittu annoskoko9280g5384kcal315.4g708.4g89g222.3g
Annoskoko puolitettuna4640g2692kcal157.7g354.2g44.5g111.2g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829