Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2400g4080kcal456g0g240g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2000g2400kcal68g72g200g0g
Kantarelli 800g140kcal14.6g3.2g4g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g15292kcal1140.6g484.4g913g136.2g
Valittu annoskoko9280g7646kcal570.3g242.2g456.5g68.1g
Annoskoko puolitettuna4640g3823kcal285.2g121.1g228.3g34.1g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993