Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g3000g7200kcal264g1410g54g360g
Ketsuppi 800g730kcal10g153.6g3.2g9.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)2200g3960kcal506g0g176g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g1000g3900kcal240g10g320g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro200g61kcal4.2g8.4g1g6.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g80g136kcal6.4g25.6g0.6g0g
Katkarapu 2000g1368kcal288.8g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g34710kcal2638.8g3215.2g1153.6g752g
Valittu annoskoko9280g17355kcal1319.4g1607.6g576.8g376g
Annoskoko puolitettuna4640g8678kcal659.7g803.8g288.4g188g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424