Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)3200g11200kcal409.6g2230.4g60.8g102.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3200g5248kcal800g28.8g211.2g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g1200g4200kcal336g0g300g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Ketsuppi, Felix800g720kcal8g168g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g45247kcal3327.2g4859.6g1332.4g204.8g
Valittu annoskoko9280g22623kcal1663.6g2429.8g666.2g102.4g
Annoskoko puolitettuna4640g11312kcal831.8g1214.9g333.1g51.2g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560