Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3561g605kcal14.2g89g21.4g24.9g
Tomaatti 1424g324kcal8g49.1g4.3g19.9g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g712g434kcal78.3g27.8g1.4g10g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1781g534kcal17.8g106.8g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1424g2422kcal270.6g0g142.4g0g
Lihaliemikuutio Kania57g129kcal6.3g6.8g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g9071kcal798.8g589.8g364.4g120.4g
Valittu annoskoko9280g4536kcal399.4g294.9g182.2g60.2g
Annoskoko puolitettuna4640g2268kcal199.7g147.5g91.1g30.1g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391