Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1005g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g1005g704kcal120.6g40.2g5g0g
Rypsiöljy 670g5925kcal0g0g670g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g5360g17957kcal739.7g3435.9g123.3g321.6g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 101g177kcal5.2g38g0g0.5g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g536g1882kcal139.4g13.4g144.7g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g268g568kcal53.6g16.1g32.2g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g268g236kcal42.9g2.4g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g54896kcal2202.8g7092g1966.4g644.2g
Valittu annoskoko9280g27448kcal1101.4g3546g983.2g322.1g
Annoskoko puolitettuna4640g13724kcal550.7g1773g491.6g161.1g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149