Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1009g7317kcal12g4g820.1g0g
Sokeri 429g1740kcal0g428.3g0g0g
Kaurahiutale 807g3020kcal117g460g58.9g80.7g
Vehnäjauho, sunnuntai984g3442kcal118g698.3g20.7g29.5g
Mansikka, Tuore5044g2169kcal25.2g423.7g10.1g95.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g1009g5639kcal84.7g554.8g343g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g46653kcal713.8g5138.2g2505.6g412g
Valittu annoskoko9280g23326kcal356.9g2569.1g1252.8g206g
Annoskoko puolitettuna4640g11663kcal178.5g1284.6g626.4g103g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569