Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g2433g6739kcal44g1823.9g3.6g163g
Saksanpähkinä 5406g36774kcal794.7g178.4g3525.5g859.6g
Kookoshiutale 946g6253kcal76.9g60.6g610.5g154.2g
Hunaja 406g1339kcal2g327.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g54g197kcal1.9g43g1.9g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g102603kcal1839g4867g8283g2353.6g
Valittu annoskoko9280g51302kcal919.5g2433.5g4141.5g1176.8g
Annoskoko puolitettuna4640g25651kcal459.8g1216.8g2070.8g588.4g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742