Pulled pork kasslerista by Minde

Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana6000g10320kcal1074g30g660g0g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g600g1860kcal0g462g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g600g2340kcal1.2g582g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g600g1998kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)600g493kcal57g66g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)60g24kcal0.9g3.6g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.6g0.6g1.9g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g12g28kcal1.3g4.6g0.4g0g
Ketsuppi, Heinz300g309kcal2.7g72.3g0.3g3.6g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g300g678kcal17.1g76.5g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g36497kcal2330.6g2652.4g1396.8g25.4g
Valittu annoskoko9280g18248kcal1165.3g1326.2g698.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna4640g9124kcal582.7g663.1g349.2g6.4g
Arvot/100g100g197kcal12.6g14.3g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440727