Rahka-raparperipiirakka

Rahka-raparperipiirakka

Pohja
O.5 dl pullomargariiniä
1dl rasvaton maito
1 kananmuna
1dl sokeria
2dl sunnuntai vehnäjauhoja
1.5dl kauraryyniä
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
Päälle: 135g raparperipaloja tai marjoja ym.
Rahkaseos:
1dl rahkaa
1dl rasvaton maito
0.5dl fruktoosi tai sokeri
1 kananmuna
1tl vaniljasokeria

Sekoita taikinaa varten rasva, maito, ja muna.

Lisää sokeri ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Levitä taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa ensin 200-asteisen uunin keskitasolla 10 min. Levitä puolikypsän piirakkapohjan päälle rahkaseos ja raparperipalat.

Jatka paistamista n.20-30min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Mummeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse (Unilever), annos 500g498g3289kcal0g0g368.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 997g265kcal32.9g30.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu628g791kcal69.1g1.9g56.5g0g
Sokeri 997g4046kcal0g995.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1097g3838kcal131.6g778.5g23g32.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)598g2213kcal83.7g328.9g47.8g65.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g199kcal0g49.3g0g0g
Leivinjauhe50g87kcal2.6g18.8g0g0.2g
Raparperi, tuore1346g417kcal9.4g74g1.3g18.8g
Maitorahka, maustamaton laktoositon 0,3% (Valio ) 250g997g648kcal109.6g41.9g3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 997g265kcal32.9g30.9g0g0g
Fruktoosi349g1396kcal0g348.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu628g791kcal69.1g1.9g56.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g199kcal0g49.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g36891kcal1081.8g5502g1113.8g235.4g
Valittu annoskoko9280g18446kcal540.9g2751g556.9g117.7g
Annoskoko puolitettuna4640g9223kcal270.5g1375.5g278.5g58.9g
Arvot/100g100g199kcal5.8g29.6g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71316