Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 667g106kcal14g2g2.2g10g
Paprika punainen 1600g468kcal15g72g6.4g30.4g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g200g220kcal2g50g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1533g414kcal19.9g73.6g3.1g26.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)2667g2133kcal442.7g0g26.7g0g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1667g2000kcal56.7g60g166.7g0g
Tomaatti 867g197kcal4.9g29.9g2.6g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18560g11174kcal1118.6g590.2g416g157.2g
Valittu annoskoko9280g5587kcal559.3g295.1g208g78.6g
Annoskoko puolitettuna4640g2794kcal279.7g147.6g104g39.3g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239