Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 2800g1915kcal404.3g0g30.8g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)3200g3264kcal28.8g76.8g313.6g0g
Porkkana 320g105kcal2g17.8g0.6g8.2g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g1120g258kcal19g35.8g4.5g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g360g126kcal1.4g28.8g0.4g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g240g348kcal14.2g74.2g0.2g0g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Rypsiöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g14156kcal965g731.2g802.6g56.4g
Valittu annoskoko9288g7078kcal482.5g365.6g401.3g28.2g
Annoskoko puolitettuna4644g3539kcal241.3g182.8g200.7g14.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027