Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1799g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 315g235kcal41.3g3.5g1.3g21.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g540g4858kcal0g0g539.7g0g
Ruisjauho, 1 dl2249g7197kcal247.4g1439.3g51.7g312.6g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1237g3887kcal130.6g734.7g27.2g68g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1349g3741kcal27g40.5g377.8g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1349g2604kcal256.4g1.3g175.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro450g138kcal9.4g18.9g2.2g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g45318kcal1424.2g4476.4g2350.6g833.4g
Valittu annoskoko9288g22659kcal712.1g2238.2g1175.3g416.7g
Annoskoko puolitettuna4644g11329kcal356.1g1119.1g587.7g208.4g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407