Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7207g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 901g616kcal130.1g0g9.9g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi9g30kcal0.4g1.4g2.5g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g1171g2108kcal49.2g292.8g82g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18576g5508kcal359.4g588.4g188.8g0g
Valittu annoskoko9288g2754kcal179.7g294.2g94.4g0g
Annoskoko puolitettuna4644g1377kcal89.9g147.1g47.2g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334