Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2801g1075kcal28g193.3g5.6g70g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi77g216kcal6.9g5.4g17.7g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2325kcal266.1g0g140.1g0g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Vesi3501g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g8172kcal640.6g571.6g333.4g207.6g
Valittu annoskoko9296g4086kcal320.3g285.8g166.7g103.8g
Annoskoko puolitettuna4648g2043kcal160.2g142.9g83.4g51.9g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711