Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 182g1610kcal0g0g182g0g
Sipuli 1400g424kcal17.5g67.2g2.8g23.8g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g2800g3220kcal616g0g70g0g
Tomaattimurska 2800g823kcal15.7g148.4g5.6g53.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 98g68kcal1.2g11.1g1.2g3.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1078g1725kcal29.1g29.1g161.7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 938g187kcal6.5g28.1g0.9g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g16113kcal1372g567.8g848.4g195.4g
Valittu annoskoko9296g8057kcal686g283.9g424.2g97.7g
Annoskoko puolitettuna4648g4028kcal343g142g212.1g48.9g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368