Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1805g1374kcal33.9g279.7g3.6g18g
Lanttu 280g81kcal2.8g12.9g0.8g5g
Porkkana 147g48kcal0.9g8.2g0.3g3.7g
Purjosipuli 119g27kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala35g98kcal7g1.7g7g0g
Nakki,popsi grillinakki1917g4964kcal230g107.3g402.5g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 4896g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18592g13236kcal556.2g834.8g829.2g69.4g
Valittu annoskoko9296g6618kcal278.1g417.4g414.6g34.7g
Annoskoko puolitettuna4648g3309kcal139.1g208.7g207.3g17.4g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754