Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy30g160kcal2.4g9.7g12.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g75kcal2.6g0.8g6.8g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g686kcal21.2g21.4g58g0g
Valittu annoskoko93g343kcal10.6g10.7g29g0g
Annoskoko puolitettuna47g172kcal5.3g5.4g14.5g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478