Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse10g74kcal0g0g8.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 17g69kcal0g17.1g0g0g
Mustikka metsä- 18g8kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g516kcal8.4g73.6g19.4g3g
Valittu annoskoko93g258kcal4.2g36.8g9.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna47g129kcal2.1g18.4g4.9g0.8g
Arvot/100g100g277kcal4.5g39.5g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644