Mummin omenakakku

-Sekoita kuivat ainekset, lisää maito ja margariini.

-Kaada taikina vuokaan ja pistele omenalohkot taikinaan.

Sirottele kanelia ja sokeria päälle.

-Paista uunissa n. 30 min 200 asteessa.

Resepti on "Pohjoisen omenat" - kirjasta.

Löytyy Kotikokista: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g19g66kcal2.3g11.6g0.5g2.3g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 15g5.1kcal0.5g0.7g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 5g27kcal0g0g3g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 40g14kcal0.1g2.8g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g331kcal6g56.4g7g6.2g
Valittu annoskoko93g165kcal3g28.2g3.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna47g83kcal1.5g14.1g1.8g1.6g
Arvot/100g100g178kcal3.2g30.4g3.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312496