Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7.2kcal0.4g0.5g0.4g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g56g62kcal14g0g0.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g232kcal35g8.4g6.2g0.4g
Valittu annoskoko93g116kcal17.5g4.2g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna47g58kcal8.8g2.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111089