Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g48kcal1.7g9.8g0.3g0.4g
Maito, Kevyt7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.7g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 45g20kcal0.1g4.2g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g347kcal6.6g53g11.4g2.4g
Valittu annoskoko93g174kcal3.3g26.5g5.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g87kcal1.7g13.3g2.9g0.6g
Arvot/100g100g187kcal3.6g28.5g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254