Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Sokeri7g29kcal0g7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.8g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton5g16kcal1.1g0.5g1g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g21g108kcal0.9g11g6.6g2.3g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g17g93kcal1.1g9.5g5.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton17g27kcal1.3g0.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g716kcal12.4g71.6g42g5.2g
Valittu annoskoko93g358kcal6.2g35.8g21g2.6g
Annoskoko puolitettuna47g179kcal3.1g17.9g10.5g1.3g
Arvot/100g100g386kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302