Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 7.5g6.5kcal0.2g0.3g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliivi kivetön musta rainbow3.8g6.8kcal0g0.2g0.6g0g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%15g24kcal0.4g0.4g2.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 7.5g29kcal2.1g0g2.3g0g
Muna, annos 60g9g7.9kcal0.7g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g384kcal14.6g23.8g25.2g1.4g
Valittu annoskoko93g192kcal7.3g11.9g12.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g96kcal3.7g6g6.3g0.4g
Arvot/100g100g207kcal7.9g12.8g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460