Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka62g53kcal11.2g0g0.8g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g5.6g1.7kcal0g0.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g82kcal0.5g0.7g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g274kcal23.4g2.6g19g0g
Valittu annoskoko93g137kcal11.7g1.3g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna47g69kcal5.9g0.7g4.8g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850