Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g30g37kcal6.7g0g1.1g0g
Porkkana 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g19g0.9kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Basilika, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g110kcal14.6g4.2g3.6g0.6g
Valittu annoskoko93g55kcal7.3g2.1g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna47g28kcal3.7g1.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g59kcal7.8g2.3g1.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234