Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis60g67kcal13.2g0g1.8g0g
Porkkanaraaste 200g13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)2.5g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Hirvenjauheliha oma saalis9g10kcal2g0g0.3g0g
Porkkanaraaste 200g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g201kcal31.6g6.4g5.8g1g
Valittu annoskoko93g101kcal15.8g3.2g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g50kcal7.9g1.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g108kcal17g3.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852