Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g19g9kcal0.3g0.4g0.7g0.4g
Hunaja 0.7g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 13g17kcal1.1g2.2g0.2g0.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 6.2g20kcal1.5g2.9g0.1g0.6g
Herne 5g3.4kcal0.3g0.5g0g0.2g
Kukkakaali 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g144kcal7g16.6g4.2g5.2g
Valittu annoskoko93g72kcal3.5g8.3g2.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna46g36kcal1.8g4.2g1.1g1.3g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.9g2.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982