Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen28g39kcal5.3g0g2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g23g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g12g42kcal3.3g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g301kcal21g24.8g12.8g1g
Valittu annoskoko93g151kcal10.5g12.4g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g75kcal5.3g6.2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g162kcal11.3g13.3g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418