Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g7.5g26kcal0.6g5.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 19g19kcal0.6g3.4g0.2g0.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)28g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)7.5g14kcal1.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g147kcal6.8g23.2g2.2g3.2g
Valittu annoskoko93g74kcal3.4g11.6g1.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna47g37kcal1.7g5.8g0.6g0.8g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.5g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349