Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.6g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g42g30kcal0.7g6.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g161kcal12.8g14.2g5.8g0.2g
Valittu annoskoko93g80kcal6.4g7.1g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g40kcal3.2g3.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.9g7.6g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673