Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 8.8g6kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Herne 11g7.5kcal0.6g1g0g0.3g
Isot katkaravut (rainbow)20g20kcal4.5g0g0.2g0g
Tumma pikariisi, Risella8.2g28kcal0.7g5.9g0.3g0.4g
Basilika, tuore2.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.7g0.6kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g180kcal12g15g6.2g1.8g
Valittu annoskoko93g90kcal6g7.5g3.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna47g45kcal3g3.8g1.6g0.5g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.1g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652