Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet23g26kcal5.4g0g0.5g0g
Porkkana 17g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Maissi jyvät 13g19kcal0.4g3.3g0.3g0.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)31g12kcal0.5g2.5g0g0g
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1.6g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g150kcal13.6g14.6g3.8g2g
Valittu annoskoko93g75kcal6.8g7.3g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna47g38kcal3.4g3.7g1g0.5g
Arvot/100g100g80kcal7.3g7.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813