Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 26g7.7kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix9g8.4kcal0.1g2g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%21g35kcal4.2g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g123kcal9g11g4.6g1.4g
Valittu annoskoko93g62kcal4.5g5.5g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g31kcal2.3g2.8g1.2g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.9g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160