Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 62g90kcal10g0g5.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.7g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g360kcal21.4g4.2g28.6g0g
Valittu annoskoko93g180kcal10.7g2.1g14.3g0g
Annoskoko puolitettuna47g90kcal5.4g1.1g7.2g0g
Arvot/100g100g194kcal11.5g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502