Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)24g49kcal5.6g0g3.1g0g
Ruohosipuli 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale12g40kcal2.6g0g3.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g39g27kcal0.6g5.8g0g0g
Ruokakerma Valio 5%16g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g252kcal18g12.6g14g0.2g
Valittu annoskoko93g126kcal9g6.3g7g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g63kcal4.5g3.2g3.5g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576