Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 8.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 6.8g31kcal1.4g0g2.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 12g4.3kcal0.6g0.2g0g0.3g
Tomaatti 6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Spagetti 4.1g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g110kcal5.2g7.4g6g1.4g
Valittu annoskoko93g55kcal2.6g3.7g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna47g28kcal1.3g1.9g1.5g0.4g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143