Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g5.1kcal0.3g0.5g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g2.8g8.7kcal0.5g1.2g0.2g0.5g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl15g54kcal1.8g10.8g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Puolukka 14g5.5kcal0.1g1g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Neljänviljanhiutale 3.4g11kcal0.3g2g0.1g0.4g
Fariinisokeri2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g395kcal7.8g57.6g13.6g5g
Valittu annoskoko93g198kcal3.9g28.8g6.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna47g99kcal2g14.4g3.4g1.3g
Arvot/100g100g212kcal4.2g30.8g7.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260