Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 28g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g82kcal6.6g5.6g3.4g2g
Valittu annoskoko93g41kcal3.3g2.8g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna47g21kcal1.7g1.4g0.9g0.5g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711