Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g28g5.6kcal0.4g0.8g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Herne 8.4g5.8kcal0.4g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 35g115kcal3.6g23.3g0.4g1.2g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g308kcal14.8g50.2g4.4g3g
Valittu annoskoko93g154kcal7.4g25.1g2.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna47g77kcal3.7g12.6g1.1g0.8g
Arvot/100g100g165kcal7.9g26.9g2.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844