Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g13g47kcal1.9g7.7g0.9g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g7.5g27kcal1.3g3.2g0.6g1.3g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g37g64kcal0.7g0.6g6.4g0.2g
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g413kcal8g48.2g19g6.8g
Valittu annoskoko94g207kcal4g24.1g9.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna47g103kcal2g12.1g4.8g1.7g
Arvot/100g100g221kcal4.3g25.8g10.2g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243669