Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g9g32kcal0.8g7.1g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 21g7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kikherne säilötty 100g11g12kcal0.6g1.9g0.2g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g1.9g5.6kcal0.1g1.1g0.1g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g189kcal11g25g4.6g1.6g
Valittu annoskoko93g95kcal5.5g12.5g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g47kcal2.8g6.3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g101kcal5.9g13.4g2.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553