Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman50g85kcal6g0g5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g6.2g23kcal0.9g4.5g0.2g0.3g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g19g52kcal0.4g0.7g5.2g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g363kcal18g11g23.6g0.8g
Valittu annoskoko93g182kcal9g5.5g11.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g91kcal4.5g2.8g5.9g0.2g
Arvot/100g100g195kcal9.6g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144