Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali54g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g23g27kcal4.3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki11g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g109kcal10.4g5.4g5g2.4g
Valittu annoskoko94g54kcal5.2g2.7g2.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna47g27kcal2.6g1.4g1.3g0.6g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408935